ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Полтавщині операторам заборонили підключати та налаштовувати на супутнику російські канали

05.05.2022, 11:00
Фото – vgolos.com.ua
Фото – vgolos.com.ua

У Полтавській області операторам супутникового телебачення заборонили під'єднувати та налаштовувати російські канали. 

Таке рішення ухвалила Рада оборони області за зверненням Управління Служби безпеки України в Полтавській області, повідомляється 4 травня на сайті Полтавської обласної військової адміністрації.

Так, Рада оборони області своїм рішенням заборонила юридичним і фізичним особам надавати послуги на платній чи безоплатній основі з підключення й налаштування трансляції російських телевізійних каналів через супутник.

Крім того, рішенням Ради запроваджено заборону ретрансляції російських телеканалів у закладах громадського харчування, закладах розміщення (в готелях, мотелях, пансіонатах, хостелах та ін.) і розважальних закладах.

“Відповідні рішення було прийнято з метою мінімізації наслідків поширення ворожої пропаганди серед населення, яка сіє панічні настрої, виправдовує збройну агресію російської федерації проти України й спростовує вчинені російськими військовими злочини та викривлює реальний стан військових дій”, – зазначено в повідомленні.

Про виявлені випадки сприяння з боку юридичних та фізичних осіб поширенню російської пропаганди рекомендують повідомляти правоохоронні органи.

Liked the article?
Help us be even more cool!