ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На півострові почав діяти новий рух опору окупантам – Представництво президента в АР Крим

01.03.2023, 12:01
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

В окупованому Криму з'явився новий рух опору "Спротив Nації". Зокрема, в Алушті поширюються зелені стрічки з написом "Геть з України, москаль некрасівий" тощо. Ця акція поширюється на інші міста.

Про це Представництво президента в АР Крим повідомило у фейсбуці

Крим того, активісти руху підпалили авто із символікою окупантів у Феодосії. 

Також жителі півострова розміщують в авто державний прапор, малюють у громадських місцях українську символіку, пишуть на російських купюрах антивоєнні гасла, чинять інші види спротиву.

"Один із жителів Севастополя 24 лютого цілу годину простояв біля пам’ятника леніну з плакатом "Для когось сьогодні рік, а кримчани чекають уже дев'ять років. Крим – це Україна", – додали в представництві.

Як повідомляв ІМІ, у Криму по радіо "Газпрому" транслювали звернення Буданова. Відео зі зверненням опублікував телеграм-канал "Информатор Украина".

"Громадяни України, до вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території – Донбас, АР Крим і весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам – час діяти прийшов. Чекайте. Ми йдемо до вас. Слава Україні", – йшлося в повідомленні по радіо.



Liked the article?
Help us be even more cool!