ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На окупованій частині Запорізької області росіяни посилюють антиукраїнську пропаганду – ЦНС

03.04.2023, 16:07

Російські окупанти розгортають антиукраїнську кампанію, щоб нав’язати місцевим жителям окупованої частини Запорізької області російську ідентичність та змусити до інтеграції в соціально-культурний простір РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Активно поширюється заява голови Федерального агентства зі справ національностей РФ Євгена Баринова, в якій він анонсував відкриття мережі представництв даного агентства на ТОТ Запорізької області з метою "зміцнення російської ідентичності та міжнаціональної єдності у регіонах, які лише нещодавно звільнили з-під гніту української пропаганди", – повідомляє ЦНС.

Водночас наголошується, що діяльність створених представництв Федерального агентства зі справ національностей рф буде сконцентрована на залученні різних соціальних груп населення ТОТ Запорізької області до співпраці з російськими громадськими організаціями, створенні спільних програм "просвітницької роботи", а також активному запровадженню "гуманітарних програм".

Як повідомляв ІМІ, росіянам перед відправленням на фронт видають пропагандистську пам'ятку. Більшість документа присвячено ідеологічному обґрунтуванню війни. Традиційно для пропагандистів у пам'ятці згадали Захід, який хоче "поневолити підкорені країни та народи", а його ідеали "повністю суперечать цінностям російської самобутньої цивілізації".

Liked the article?
Help us be even more cool!