ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Львівщині судитимуть двох чоловіків за пропаганду війни та виправдання збройної агресії РФ

28.04.2023, 18:00
Фото – depositphoto / Ivankmit / ZN.ua
Фото – depositphoto / Ivankmit / ZN.ua

У Львівській області судитимуть двох чоловіків: один з них, львів'янин, поширював матеріали із запереченням збройної агресії РФ проти України, а другий, житель одного з населених пунктів області, пропагував війну.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, львів’янин через власний акаунт у забороненій соцмережі "ВКонтакті" постив дописи антиукраїнського характеру. Зокрема, поширював матеріали, у яких заперечувалася збройна агресія РФ проти України, розпочата у 2014 році.

Також, з'ясували правоохоронці, з квітня 2021 року житель Львівщини, використовуючи власну сторінку в забороненій соцмережі "Однокласники", поширював матеріали, у яких міститься заклики до розв’язування воєнного конфлікту РФ з Україною. З початку повномасштабного вторгнення чоловік продовжував поширювати дописи з пропагандою війни.

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки викрила ще одного представника УПЦ МП, який публічно виправдовував збройну агресію РФ та воєнні злочини окупантів. Співробітники служби повідомили йому про підозру в колабораційній діяльності та виправдовуванні збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників.

Liked the article?
Help us be even more cool!