ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Львівщині охоронця супермаркету судитимуть за перешкоджання журналістській діяльності

23.07.2020, 14:57
Фото – newsbreak.com
Фото – newsbreak.com

 
На Львівщині охоронця супермаркету судитимуть за перешкоджання журналістській діяльності. Про це повідомляє "Варта1" з посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

Як встановили під час досудового розслідування дізнавачі Самбірського відділу поліції, 13 квітня охоронець одного із супермаркетів, розташованого в райцентрі, 45-річний місцевий мешканець, не впустив знімальну групу одного з регіональних телевізійних каналів у приміщення торгового закладу, чим перешкодив їхній законній професійній діяльності. Журналісти готували телевізійний сюжет про недотримання в супермаркеті карантинних обмежень, пов’язаних з недопущенням поширення коронавірусної інфекції.

20 липня дізнавачі повідомили охоронцю про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років.

Досудове розслідування завершено, 21 липня обвинувальний акт щодо зловмисника скеровано на розгляд суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!