ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Київщині невідомий перешкоджав журналістці Громадського

24.03.2020, 17:08
Фото - скріншот з відео Громадського
Фото - скріншот з відео Громадського

У смт Коцюбинське (Київська область) 24 березня невідомий перешкоджав роботі журналістки Громадського Аліни Шеремети, яка у прямому ефірі спілкувалася з працівниками аптеки, магазину та служби доставки про превентивні заходи проти коронавірусу, повідомляє Громадське.

“Так, невідомий чоловік підійшов до журналістки ззаду, коли вона спілкувалася з охоронцем у магазині, та почав вигукувати нецензурні слова та не давав їй змоги пройти. Відтак він йшов разом з нею до відділення Укрпошти, а потім там перешкоджав її роботі. Журналістка покинула відділення, а чоловік — за нею. Вже на вулиці він почав вимагати її журналістського посвідчення: “Або ви мені показуєте посвідчення журналіста, або йдете звідси геть”, - повідомляє видання.

Згодом він дістав телефон і почав знімати журналістку. 

Громадське викликало поліцію. Правоохоронці вислухали позиції сторін, а згодом склали протокол того, що сталося, де вказали номер посвідчення Шеремети.

Невідомого, який перешкоджав роботі журналістки, забрали до відділку поліції. Аліна Шеремета буде наполягати на відкритті справи про перешкоджання журналістській діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!