ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На каналі "Еспресо" троє працівників захворіли на COVID-19

24.06.2020, 13:00
Фото – youtube.com
Фото – youtube.com

На телеканалі “Еспресо” за час пандемії коронавірусної хвороби троє працівників заразилися COVID-19. Двоє вже одужали, а один випадок зараз активний. 

Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на директора з маркетингу телеканалу Миколу Типусяка.

За його словами, двоє працівників хворіли на коронавірусну хворобу без симптомів, а працівник, який мав симптоми, вже одужав і працює. Після кожного випадку канал проводив тестування працівників, які контактували з хворими.

“Еспресо” має відповідального за протидію COVID-19 працівника та декілька лабораторій-партнерів, які проводять тестування. За словами Типусяка, після кожного випадку відповідальний співробітник складав списки працівників, які могли контактувати з хворим на COVID-19, і для них організовували тестування.

Микола Типусяк уточнив, що працівник, у якого нещодавно виявили коронавірусну хворобу, не працює в ефірі, тому з гостями “Еспресо” не контактував.

Три випадки COVID-19 на каналі підтвердив і засновник “Еспресо”, народний депутат Микола Княжицький та додав, що заразилися працівники не на каналі. 

“Еспресо” тестує. Канал виділяє кошти, співпрацює з декількома лабораторіями. За час епідемії було підтверджено три позитивних тести. З них два безсимптомних. Зараження, як виглядає, ставалося не на каналі. Апаратні й студії регулярно проходять санітарну противірусну обробку. Люди з позитивними тестами негайно ізолюються, усі контактери тестуються. Але проблема в тому, що телевізійники, як правило, працюють на різних каналах одночасно. А навіть не всі великі багаті корпорації тестують співробітників і проводять санобробку. Якби "Еспресо" не тестувало співробітників (багато з яких більшість часу проводять на інших каналах), то про безсимптомні випадки ніхто навіть не здогадувався б”, – написав він у фейсбуці.

Liked the article?
Help us be even more cool!