ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині пограбували офіс редакції Vdalo.info

02.07.2018, 10:00
Фото - vdalo.info

У Кам’янці-Подільському (Хмельницька область) невідомі пограбували офіси інформаційної агенції Vdalo.info та адвокатського бюро “Антонюк та партнери”, які розташовувалися в одному приміщенні. Про це повідомляється на сайті агенції Vdalo.info.

Про пограбування стало відомо вранці 29 червня. Редакція припускає, що зловмисники пробралася в приміщення, яке розташовується біля магазину “Студент” по вулиці Тімірязєва, 93, в ніч на 28 або 29 червня.

Злочинці відкрили двоє дверей та викрали з офісу Vdalo.info комп’ютер, монітор, частину меблів, ноутбук, колонки, музичний центр, чохол для ноутбука, побутові прилади. Також із приміщення зникла папка з важливими документами Vdalo.info.

Окрім цього, грабіжникам вдалося відкрили складське приміщення, звідки викрали дороговартісний газовий котел. “Ймовірно, злочинців було декілька, вони “працювали” вночі та пересувалися на автомобілі”, - зазначає редакція.

Будівлю обстежили співробітники Кам’янець-Подільського міськвідділку поліції. Проводяться слідчі дії.

Редакція Vdalo.info просить можливих свідків пограбування повідомляти важливу інформацію про подію на електронну пошту [email protected] або ж за номером 102.

Фото - Vdalo.info

Liked the article?
Help us be even more cool!