ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Херсонщині журналістці 24 каналу вибили мікрофон на пляжі

19.06.2020, 18:15
Фото – скриншот з відео 24 каналу
Фото – скриншот з відео 24 каналу

У селищі Залізний Порт (Херсонська область) невідомий чоловік напав на журналістку 24 каналу Марину Савченко, яка знімала на пляжі. Про це журналістка розповіла регіональному представнику ІМІ.

За словами Марини, вона знімала сюжет про перевірки Держспоживслужби та її діяльність на курорті й побачила, як невідомі ходили пляжем з екзотичними тваринами. 

“Я вирішила, що маю поставити декілька запитань цим людям, зокрема про дозвіл на роботу на пляжі й поводження з дикими тваринами. Треба також сказати, що в рейді, у якому ми брали участь, з нами були й представники поліції. Побачивши камеру і поліцію, чоловіки почали тікати”, – розповіла Марина Савченко.

Оператор і журналістка наздогнали їх і почали ставити запитання.

“Звісно, що нам ніхто не відповів. Більше того, один з чоловіків ударив мене по руці, поціливши в мікрофон. Я повідомила чоловіку, що він перешкоджає моїй журналістській діяльності, на що почула сміх”, – розповіла Марина.

Після цього чоловік зник з місця пригоди, а журналістка викликала поліцію.

Через 40 хвилин приїхали оперативники, які зафіксували факт нападу і пізніше повідомили, що за цим фактом до ЄРДР внесено відомості за статтею 171.

Журналістка самостійно встановила дані нападника.

“З’ясувалося, що ця людина у вільний від пляжу час працює відеооператором, знімає весілля. Тобто він прекрасно знав, що робив, коли бив по мікрофону. Знав, що це тонкий прилад, і розумів до чого це може призвести”, – розповіла Савченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!