ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині працівник полігону відходів перешкоджав роботі журналістів телеканалу “Сігма”

14.01.2020, 09:54
Фото – sigmatv.net.ua
Фото – sigmatv.net.ua

13 січня в селі Смирнівка Харківської області працівник полігону відходів перешкоджав роботі знімальної групи ТРК “Сігма”. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Журналісти планували відзняти матеріал про роботу полігону. Однак охоронець комунального підприємства вимагав припинити знімання та почав штовхати оператора і камеру. Це сталося попри те, що знімальна група перебувала вже за межами полігону. Унаслідок інциденту чоловік пошкодив штатив відеокамери.

Телевізійники викликали поліцію та написали заяву за фактом псування майна та перешкоджання професійній діяльності – ст. 171 Кримінального кодексу України.

Попри інцидент знімальна група все ж зняла запланований сюжет.

Правоохоронці внесли інформацію про подію до Єдиного обліку Лозівського відділу поліції. Вирішується питання щодо її кваліфікації за Кримінальним кодексом України та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляється на сайті поліції Харківської області.

“Під час зйомки 59-річний завідуючий виробництвом попросив групу покинути територію полігону та заважав проведенню зйомок. Виник конфлікт, у результаті якого чоловік пошкодив штатив від відеокамери”, – повідомляє поліція.

Liked the article?
Help us be even more cool!