ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині співробітниця пошти агітувала співпрацювати з окупантами – СБУ

15.11.2022, 16:15
Фото – СБУ
Фото – СБУ
У Харківській області співробітники СБУ викрили начальницю центру поштового зв'язку Куп'янська: вона агітувала співпрацювати з окупантами.
 
Про це повідомив речник ГУ СБУ в Харківській області Владислав Абдула.
 
За даними СБУ, 46-річна начальниця одного з центрів поштового зв'язку м. Куп'янська в період окупації міста росіянами публічно закликала до співпраці з окупантами.
 
З липня до серпня вона агітувала своїх підлеглих, працівників поштового відділення, оформлюватися на роботу до фейкового органу окупантів – "Почтовой связи Харьковской области".
 
"Це підприємство було створене російсько-окупаційною адміністрацією на захопленій матеріально-технічній базі Харківської дирекції українського державного акціонерного товариства "Укрпошта", – пояснили в СБУ.
 
За прихильність до "руского міра" окупанти перепризначили жінку керівницею поштового відділення.
 
Під час деокупації Куп'янська Збройними силами України колаборантка втекла на територію російської федерації, де наразі переховується від українського правосуддя.
За матеріалами СБУ, зловмисниці заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Розв'язується питання щодо оголошення її в розшук.
 
Як повідомляв ІМІ, у Києві Служба безпеки України викрила інтернет-агента спецслужб РФ, який поширював пропагандистські матеріали та виправдовував збройну агресію Росії проти України. 
Liked the article?
Help us be even more cool!