ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув журналіст "Юридичної газети" Олексій Борис

10.02.2023, 15:20
Фото – Юридична газета
Фото – Юридична газета

На фронті 9 лютого загинув воїн 58 бригади, журналіст "Юридичної газети" Олексій Борис. Про це повідомляється на сайті видання.

Олексій Борис працював у "Юридичній газеті" з весни 2021 року, раніше був на посаді Paralegal в Arzinger.

Він захищав Україну з першого дня повномасштабного вторгнення Росії. Раніше в інтерв'ю газеті він розповів, що його призвали до 58 мотопіхотної бригади, перший місяць служив у розвідувальній роті, потім у протитанковому артилерійському дивізіоні, був коригувальником, проводив аеророзвідку. Пізніше був призначений командиром взводу протитанкової артилерійської батареї. Перебував на передових лініях оборони в Донецькій області.

"9 лютого загинув наш журналіст Олексій Борис. Йому було 27 років. Ще до повномасштабного вторгнення знав, що одразу піде у військкомат – і вже 26 лютого разом з татом вони їхали на навчання, а через місяць були на східному напрямку, на "нулі".

Бахмут, Часів Яр – туди весь час я направляла посилки, які збирали для його взводу. Молоді хлопці – розумні та небайдужі – першими стали на захист України. У війні з Росією ми втрачаємо найкращих, які рухали нашу країну до змін.

Олексій не терпів лицемірів, не пробачав зради. Він був завжди дуже щирим у своїх поглядах та почуттях, серйозним, відповідальним, завжди вірним своїм принципам. Дружив та любив максимально. Мріяв, будував плани на майбутнє. Писав мені з фронту, що скучає за журналістською роботою. Такий важкий шлях до нашої Перемоги!" – написала про Олексія генеральна директорка, т.в.о. головного редактора газети Олена Осмоловська.

 

Фото – Юридична газета

За даними ІМІ, Олексій Борис став 46-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 38 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!