ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув видавець Володимир Чеповий (уточнено)

22.06.2022, 11:45
Фото - фейсбук Володимира Чепового
Фото - фейсбук Володимира Чепового

На фронті у бою загинув генеральний директор видавництва “Бліц-інформ”, колишній шефредактор журналу “Бізнес”, військовий Володимир Чеповий.

Про це у фейсбук повідомили народна депутатка Ірина Геращенко та речниця заступника голови Київської міської державної адміністрації Людмила Шикота.

“В бою загинув Володимир Чеповий. Все життя він був у журналістиці та видавничому бізнесі, створив чимало успішних медіапроєктів. Я не знала, що з початком вторгнення він, як тисячі інших чоловіків, взяв в руки зброю і захищав країну. Ця страшна війна по новому відкриває людей, яких знав багато років”, - написала Геращенко.

“Як же багато їх стало. Цих новин про смерті. Сьогодні (21 червня - ред.) підтвердили, що в бою загинув генеральний директор видавництва “Бліц-інформ”, шефредактор журналу “Бізнес”, автор проекту “Бізнес 100”. Енергійний, веселий, активний Владимир Чеповой. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди…”, - написала Людмила Шикота.

ІМІ звернувся до правоохоронних органів для отримання детальної інформації щодо загибелі Володимира Чепового.

Уточнення. Як повідомив Іван Чеповий, син Володимира Чепового, його батько є офіційно зниклим безвісти, а не загиблим.

“Сьогодні отримали від зама воєнкома листа про те, що батько є офіційно зниклим безвісти. Як і багато інших українських захисників. Ні в яких списках 200/300 його немає. Я щиро вірю, в те що все буде добре. Чекаємо на офіційну інформацію”, – написав Іван Чеповий.

Він також попросив не поширювати інформацію про загибель батька.

“За документами він не загинув, і ніхто з рідних не опублікував у себе ніякої інформації. Будуть офіційні дані - будем публікувати”, - написав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!