ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув військовий, ексвідеограф "Суспільне Рівне" Костянтин Гнітецький

20.07.2023, 16:23
Фото – фейсбук Оксани Фусик
Фото – фейсбук Оксани Фусик

Внаслідок мінометного обстрілу на Луганщині загинув військовослужбовець та колишній відеограф філії Суспільного в Рівному Костянтин Гнітецький. 

Про це повідомляє “Суспільне Рівне” з посиланням на дружину Костянтина Гнітецького.

Сталося це 16 липня під час обстрілу позицій російськими військами біля населеного пункту Діброва.

Про загибель Костянтина його дружина Оксана Фусик повідомила у фейсбуці: “Згасло моє Сонце... прости, ріднесенький, що не закрила, не вберегла, не вимолила... тільки сподіваюсь, що це було миттєво... Ти загинув Героєм. Я не знаю, як жити далі, я просто не вмію жити без Тебе! Вдова... Будьте прокляті, вбивці! Нема вам прощення і не буде ніколи”.

До повномасштабного вторгнення Костянтин працював у Рівненському обласному управлінні культури і туризму та займався діджиталізацією. 

У 2006–2019 роках він працював відеографом на Рівненській обласній державній телерадіокомпанії (РОДТРК), яка після реформи у 2016 році стала філією Суспільного. 

Продюсер “Суспільне Рівне” Сергій Татаренко розповів ІМІ, що Костянтин ще в 90-х працював на телеканалі “Рівне 1”, а у 2006 році вони майже одночасно почали працювати на РОДТРК.

“Упродовж більш як десятиліття ми з ним щоп’ятниці монтували програму “Телеспорт”. Паралельно він монтував і інші телепроєкти як на РОДТРК, так і пізніше на “Суспільне Рівне”, де він працював до 2019 року. Це десятки проєктів. Мені він запам’ятався як дуже відповідальний професіонал. Іноді, як мені здавалося, аж занадто. Наприклад, уже вичитані редактором титри він не лінувався сідати й перевіряти зі словником. У нього дрібниць не було. Він був талановитим інженером. Вже працюючи на себе, сам склав телевізійний кран. Але найголовніше – він був порядною людиною”, – пригадав Сергій Татаренко.

За даними ІМІ, Костянтин Гнітецький став 64-м медійником, що загинув унаслідок російської збройної агресії проти України.

Анна Калаур, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!