ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув військовий, автор видань “Куншт” та “Спільне” Євгеній Осієвський

29.05.2023, 10:48
Фото - Facebook-сторінка Євгенія Осієвського
Фото - Facebook-сторінка Євгенія Осієвського

У боях під Бахмутом 22 травня загинув військовий, журналіст, автор науково-популярного журналу “Куншт” та журналу соціальної критики “Спільне” Євгеній Осієвський з Кропивницького.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Факультеті історії, бізнес-освіти та права Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка, де навчався Євгеній.

“Женя навчався на спеціальності “Політологія”. Після отримання диплому бакалавра поїхав до столиці та вступив до Києво-Могилянської академії. У Києві Євген став автором кількох успішних проєктів. У 2022 році пішов на фронт захищати Україну”, - йдеться у повідомленні.

Друг Євгенія - Ярослав Ковальчук - повідомив, що прощатимуться з бійцем цього тижня у Кропивницькому. Точна дата буде відома за кілька днів. У Євгенія лишилася матір.

“22 травня загинула одна з найближчих мені людей під Бахмутом. Вірний товариш і найкраща людина для дискусій про кіно, комікси і книги загалом. Жодні слова не здатні передати, яку пустку це лишає в моєму серці. Женю, дякую за всі розмови і дружні обійми”, - написав Ярослав Ковальчук.

За даними ІМІ, Євгеній Осієвський став 60-м медійником, що загинули унаслідок російської агресії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!