ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув оператор з Харкова Дмитро Шиповський

27.09.2022, 18:22
Фото – Приват TV: Харьков
Фото – Приват TV: Харьков

У Донецькій області загинув оператор телекомпанії “Приват TV: Харків” та каналу “Аль Джазіра” Дмитро Шиповський, який захищав Україну в лавах ЗСУ.

Про це регіональній представниці ІМІ повідомив друг Дмитра Станіслав Чепурко, а також на фейсбук-сторінці написав Приват TV: Харьков.

Дмитро загинув 21 вересня, потрапивши під мінометний обстріл у районі села Дружба Донецької області.

До кінця 90-х Дмитро працював у Харкові. Знімав дитячі програми “Дітвора”, “Вечірня казка”, “В гостях у Дрьоми”. Був активним учасником Революції Гідності.

Із березня цього року Дмитро захищав Україну в лавах ЗСУ.

Друг Дмитра Станіслав Чепурко згадує: “Важко говорити “був”. Важко повірити, що його більше нема. Він не був публічною людиною. Знайти його фото дуже важко, навіть у друзів. Він завжди приймав нестандартні рішення під час знімального процесу”. 

Переїхавши до столиці, Дмитро працював на каналі “Аль Джазіра”. Брав участь у багатьох теле- і кінопроєктах.

Дмитро був патріотом своєї країни. “Якщо вторгнуться й окупують, піду в партизани”, – цитує загиблого друга Станіслав Чепурко.

За даними ІМІ, Дмитро Шиповський став 39-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 31 загинули як учасники бойових дій або внаслідок російських обстрілів, не під час виконання ними журналістських обов’язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!