ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув оператор "Прямого", військовий Павло Пархоменко

На фронті загинув військовослужбовець Збройних сил України, оператор телеканалу “Прямий” Павло Пархоменко. Про це повідомив “Прямий” та брат Павла Олександр.

“З глибоким сумом повідомляю, що мій брат Пархоменко Павло героїчно загинув, захищаючи нашу Батьківщину. “Пархом” навіки в строю! Він був справжнім воїном, який віддав своє життя за свободу та мир нашого народу. Ми завжди будемо пам’ятати його мужність, сміливість, відвагу та самопожертву. Спочивай з миром, наш Герою. Твоя справа житиме в наших серцях назавжди”, – написав Олександр на своїй фейсбук-сторінці.

В ефірі телеканалу ведуча розповіла, що Павло працював на телеканалі від початку його створення. Він захищав Україну ще з 2014 року на Донбасі, а з початком повномасштабного вторгнення у 2022 році добровільно повернувся до війська, не чекаючи повістки. 

Павло Пархоменко. Фото – фейсбук Мирослави Малик

“Він був справжнім воїном, який віддав своє життя за свободу та мир українського народу, за кожного з нас!” – сказала ведуча та додала, що в Павла залишилася маленька донька, яку він неймовірно любив.

Поховання Павла відбудеться 13 вересня в Києві на Лісовому кладовищі.

Збір для церемонії прощання біля прощальної зали о 10:30.

За даними Інституту масової інформації, Павло Пархоменко став 87-м медійником, який загинув унаслідок повномасштабної агресії Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!