ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув комунікаційник Максим Мединський, який захищав країну в лавах ЗСУ

07.05.2022, 13:15
Фото – Болградська міська рада
Фото – Болградська міська рада

Випускник Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, у минулому співробітник пресслужби Міністерства інфраструктури, лейтенант Збройних Сил України Максим Мединський загинув 29 квітня 2022 року під час бою поблизу Харкова, внаслідок обстрілу ворожої артилерії.

Про загибель Максима повідомили його батько Сергій Мединський, Болградська міська рада та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

Як зазначила міськрада, Максим Мединський пішов на фронт у 2014 році, згодом повернувся до цивільного життя. Проте в лютому 2022 року знову повернувся до лав ЗСУ.

Максим родом з Болграда Одеської області. Виріс у військовій сім'ї, батько – військовий журналіст, мати – вчителька за освітою, теж служила.

Максим закінчив школу-ліцей у Болграді, а згодом Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка, факультет журналістики. Раніше співпрацював з різними медіа, зокрема, до вступу в університет працював з інтернет-виданням “Махала”.

Напередодні війни у своєму інтерв'ю від 16 лютого 2022 року виданню “Жителі” він розповів, що займався проєктами в енергетиці.

“Якщо знову почнуться активні бойові дії, я, звісно ж, повернуся на війну. Абсолютно готовий зробити це в будь-який момент. Потрібно буде розібратися з роботою, домашніми питаннями, і вперед. Боятися нормально, хвилюватися про рідних теж. Але не піти не можна. А як інакше? Хто повинен це зробити? Завжди є що втрачати. Але важливо не лише боятися втрат, а й захищати своє. На жаль, можливість загострення – це не одномоментна ситуація, а та реальність, у якій ми живемо”, – сказав він у лютому 2022 року.

У Максима залишилася дружина Тетяна та маленька донька Аліса.

Максим Мединський посмертно нагороджений Орденом “За мужність” ІІІ ступеня та орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Liked the article?
Help us be even more cool!