ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув актор Євген Світличний, який зіграв у фільмі Сенцова

Фото – фейсбук Veronika Velch
Фото – фейсбук Veronika Velch

На фронті під час виконання бойового завдання загинув актор та спортсмен Євген Світличний (позивний Жека). Про це повідомили в батальйоні "Вовки Да Вінчі" імені Дмитра Коцюбайла, повідомляє Суспільне Культура.

Світличному було 29 років. Він та декілька його побратимів – Давид Іщенко, Володимир Паращишин, Олексій Найда, Юрій Краса – загинули під час бойового завдання на Харківському напрямку.

“Вони стали на захист Батьківщини і віддали їй найдорожче – своє життя. Кожна загибель воїна – велика втрата для нації, кожна загибель Вовка – велика втрата для зграї. Памʼятаємо і мстимо”, – йдеться в повідомленні батальйону.

Експарламентарка Оксана Корчинська додала у власному пості, що Євген Світличний – чемпіон України з фрі-файту, майстер спорту, переможець багатьох професійних турнірів.

Також Світличний зіграв у фільмі режисера Олега Сенцова “Носоріг”. Фільм розповідає про кримінальний світ 1990-х в Україні та героя на прізвисько Носоріг, який стає його частиною. Євген Світличний втілив роль Карася.

Сенцов написав про Світличного: “Загинув як Герой, захищаючи нашу Батьківщину”.

Liked the article?
Help us be even more cool!