ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті отримав поранення журналіст видання "Є", що приєднався до ЗСУ (оновлено)

08.02.2024, 18:05
Альона Береза
Андрій Ящишен. Фото – фейсбук Андрія Ящишена
Андрій Ящишен. Фото – фейсбук Андрія Ящишена

Обережно! У новині є фото, яке може бути бентежним

Журналіст хмельницького онлайн-видання “Є” Андрій Ящишен, який минулого року став військовослужбовцем Збройних сил України, отримав поранення внаслідок російського обстрілу.

Як повідомляє регіональна представниця ІМІ, про це Ящишен написав 8 лютого на своїй фейсбук-сторінці.

За словами Андрія, він з побратимами рухався на автівці, біля якої вибухнула мінометна міна. Захисники всі залишилися живі, змогли вибратись із салону та заховатися подалі від дороги, яку ворог продовжував закидати “скидами”. У результаті журналіст отримав зламану вилицю й верхню щелепу, травму коліна та скло в обличчі.

Андрій Ящишен отримав поранення під час російського обстрілу, 8 лютого 2024 року. Фото – фейсбук А. Ящишена

“Що таке твій день? Твій день – це коли мінометна міна вибухає біля машини. В тебе шок і писк у правому вусі. Двері заклинило. Вилазиш через місце водія. Далі – ще кілька скидів, коли ви з хлопцями залягли подалі від дороги. І, як наслідок, – у тебе скло в обличчі, зламані вилиця й верхня щелепа та травма коліна. Й головне – усі живі. Може прозвучати дивно, але це твій день!” – написав Андрій Ящишен.

Як зазначає представниця ІМІ, Андрій Ящишен влітку минулого року приєднався до лав Збройних сил України та написав, що “на невизначений час зав’язує з журналістикою”. До цього він довгий час працював журналістом у медіакорпорації “Є” (онлайн-видання “Є”). Він спеціалізувався на написанні текстів, знімав відео та займався монтажем. Перед цим Андрій також працював журналістом у газеті “Проскурів”. Журналістську освіту здобув, закінчивши факультет української філології та журналістики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Оновлення о 21:00. У коментарі регіональній представниці ІМІ він уточнив, що поранення отримав днями. У нього тріщини в правій вилиці й верхній щелепі. “Будуть ще встановлювати, чи в мене скла не залишилося в обличчі, й робитимуть МРТ коліна. Там перелому немає, але можуть бути порвані зв'язки. Струсу й контузії немає”, – розповів військовий.

Liked the article?
Help us be even more cool!