ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччини отримала поранення фотографка Влада Ліберова

Фотографка, ведуча програми Укрінформу “Станція Краматорськ” Влада Ліберова отримала поранення на фронті у Донецькій області.

Про це повідомив в інстаграмі її чоловік, фотограф і співведучий вищевказаної програми Костянтин Ліберов, передає Укрінформ.

На відео видно поранену Ліберову, яка обговорює з іншими людьми свою травму, зокрема, місце, куди вона була завдана. Сам Костянтин зазначив у сторіс, що “сьогодні у нас у всіх другий день народження”.

Скриншот ІМІ з інстаграм Ліберових

Згодом Влада Ліберова повідомила, що була в лікарні, зробила всі обстеження, уламок знаходиться у м'яких тканинах, розміром чотири сантиметри.

“Їхали у бік Авдіївки і пакет градів розкрився по нашій автівці. З усіх можливих сценарії, це кращий, тому що могло бути все набагато гірше. І, чесно кажучи, я дуже щаслива, що все завершилося так, як завершилося”, - сказала Ліберова.

Вона додала, що її чоловік працюватиме поки без неї, оскільки вона не може самостійно пересуватися. 

Ведучі регулярно бувають на фронті та публікують у своїх соцмережах фотографії.

Як повідомляв ІМІ, 12 грудня Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України запустив новий проєкт “Станція Краматорськ”. Його ведучими стали сімейна пара фотографів Костянтин та Влада Ліберови.

Liked the article?
Help us be even more cool!