ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині зник репортер телеканалу "112 Україна"

04.08.2014, 13:09

На Донеччині зник репортер телеканалу "112 Україна" Роман Гнатюк. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

"Зник зв'язок із журналістом телеканалу "112 Україна" Романом Гнатюком, який виконував редакційне завдання і прямував на місце падіння літака Малайзійських авіаліній для висвітлення роботи експертів ОБСЄ", - йдеться у повідомленні телеканалу.

Як повідомляють на телеканалі, зник репортер 1 серпня. На момент останнього зв'язку з ним, Гнатюк рухався по дорозі з селища міського типу Успенки (Луганська обл.) в напрямку Донецька.

У штабі АТО не підтверджують інформацію про те, що Гнатюка могли затримати українські силовики, повідомляє телеканал "112 Україна". За словами спікера АТО Олексія Дмитрашківского, Гнатюк не проходив жоден блокпост сил АТО.

В РНБО пообіцяли допомогти з пошуками зниклого Гнатюка. Про це на брифінгу заявив глава Інформцентру РНБО Андрій Лисенко. Лисенко попросив дати дані про журналіста і заявив, що перевірить цю інформацію. За його словами, що зв'язок з журналістом могла пропасти через те, що у нього міг розрядитися телефон.

Як зазначає телеканал, Роман Гнатюк - єдиний з українських журналістів акредитований від самопроголошеної “Донецької народної республіки”. Разом з тим він мав акредитацію і від Державної прикордонної служби України.

Редакція телеканалу просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження журналіста - повідомити його колегам-журналістам.

Телеканал вже звернувся з офіційним зверненням до міністра внутрішніх справ з проханням посприяти в пошуках.

Крім того, редакція каналу звертається і до всіх телеглядачів з проханням допомогти знайти журналіста Романа Гнатюка та повідомити інформацію. Контакти для зв'язку - 044-389-39-26, електронний ящик: [email protected].

Фото - print screen з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!