ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На деокупованих територіях уже відновили роботу 27 телерадіокомпаній – Герасим’юк

16.09.2022, 16:00

На деокупованих територіях відновили мовлення 27 українських телерадіоорганізацій. Про це повідомила голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк 15 вересня під час засідання регулятора.

За її словами, у Харкові 6 вересня біля самого кордону з РФ розпочала мовлення “Армія FM”.

У липні та вересні в Чернігівській області відновили роботу два мовники – ТРК “ТІМ” і “ТРК Клас”. На Миколаївщині також запрацювали дві телерадіокомпанії, на Донеччині – одна.

“Люди, які чують в ефірі кремлівських посіпак, які закликають убивати людей, нищити українські міста, руйнувати каналізації – “чтобы они там захлебнулись”, доводити міста до гуманітарної катастрофи, повинні розуміти, що це залякування. Вони, навпаки, повинні бути сильнішими, опиратися цій страшній навалі й довіряти інформації наших медіа”, – зазначила вона.

Також Герасим’юк повідомила, що Нацрада веде постійну роботу на всіх українських територіях і стежить за діями й діяльністю місцевих медіа. 

“Хочу всіх запевнити, що ми за всім стежимо, ми робимо виїзні моніторинги. Ми знаємо, хто переходить на бік ворога, і вони повинні розуміти, що це не залишиться безкарним”, – наголосила голова Нацради.

Liked the article?
Help us be even more cool!