ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На COVID-19 захворіли працівники UA:Житомир

28.10.2020, 12:14
Фото – UA:Житомир
Фото – UA:Житомир

Із 27 жовтня до 6 листопада філія Суспільного “UA:Житомир” частково змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег. 

Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Працівники з COVID-19 перебувають на самоізоляції, як і всі члени команди, що з ними контактували.

Діджитал-підрозділ філії перейшов на дистанційний режим. Тимчасово обмежено інформаційне мовлення. В ефірі виходитиме один телевізійний випуск новин о 19:00 у межах вечірньої інформаційно-аналітичної програми “Сьогодні. Головне”. Зменшено власне ефірне мовлення на “UA: Українське радіо “Житомирська хвиля”.

Керівництво філії робить усе можливе, щоб не розширювати кола контактних осіб: працівників поділено на групи для роботи позмінно, приміщення продезінфікували, посилено масковий режим, колег з ознаками ГРВІ до роботи не допускають.

“Усі колеги з підтвердженим інфікуванням перебувають на лікарняному, контактні особи на самоізоляції. Частина команди працює дистанційно. За перших ознак недуги адміністрація наполегливо рекомендує працівникам звертатися до лікаря або переводить колег на віддалену роботу”, – розповів менеджер житомирської філії Суспільного Артур Самарцев.

Як повідомляв ІМІ, із 27 жовтня до 6 листопада філія Суспільного “UA:Волинь” удруге змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег.

Liked the article?
Help us be even more cool!