ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Буковині журналісту із Закарпаття порізали шини авто (оновлено)

07.02.2022, 16:54
Фото – cv.npu.gov.ua
Фото – cv.npu.gov.ua

У смт Герца Чернівецької області невідома особа пошкодила автомобіль журналіста із Закарпатської області. 

Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Чернівецькій області. 

Про інцидент журналіст повідомив поліції 6 лютого. Попередня сума завданих збитків становить майже 6 тисяч гривень.

За даними слідства, журналіст залишив автомобіль BMW поруч із будинком жительки Герци. За словами заявника, ввечері він помітив, що шини на його транспортному засобі порізано.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 347-1 ("Умисне знищення або пошкодження майна журналіста") Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення протиправних дій щодо майна журналіста.

Як з'ясував ІМІ, порізали шини авто, яке належить ГО “Доста Україна”. Як повідомив керівник організації, активіст Павло Павлов, у них є інформаційне агентство “Доста Україна Інформ”, журналістом якого він і є. Публікується у фейсбуці та на Youtube.

В коментарі представниці ІМІ керівник ГО “Доста Україна” Павло Павлов повідомив, що він разом із потерпілим журналістом перебували у Герці із робочою поїздкою. За його словами, вони викрили незаконну роботу ігрового закладу і відзняли це на відео. Після цього їм порізали колеса.

“Три тижні тому ми поїхали у Герцу, оскільки там є наші учасники ГО. І тоді ми викрили незаконний ігровий бізнес, прямо на автостанції. Викликали поліцію, повідомили інформацію і поїхали. Наступного дня дізналися, що ігровий заклад був опечатаний, але всупереч цьому знову почав працювати. Щоб більше дізнатися про цю ситуацію вирішили знову приїхати у Герцу. Поліцію не викликали, посиділи збоку, відзняли на відео, як заходили люди у ігровий заклад, як виходили. Потім я особисто підійшов до приміщення, записав відео із коментарем, сказав тоді, що от знову працює ігровий заклад. Відтак ми сіли в авто й поїхали до нашої колеги, яка проживає у Герці. Через пів години нам порізали колеса. Коли я робив відеозапис, то бачив, що за нами слідкували спершу біля ігрового закладу, а потім їхали слідом за нами”, - розповів Павлов. 

Після інциденту вони викликали поліцію та написали заяву. “Наразі знаю, що правохоронці переглянули записи всіх відеокамер та мають інформацію про підозрюваних. Тож наші слова підтверджують й відеокамери. Це зробили люди, які мають відношення до ігрового закладу”, - сказав Павлов.

Також Павло надав ІМІ фото свого посвідчення

Liked the article?
Help us be even more cool!