ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Буковині оголосили підозру адміністратору Viber-спільноти: повідомляв місця роздавання повісток

Правоохоронці повідомили про підозру в перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України в особливий період 33-річному жителю Дністровського району Чернівецької області.

Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний створив та адміністрував спільноту у Viber, щоб повідомляти учасників про час та місце вручення повісток. З березня 2022 року в чаті щоденно з’являлась інформація про місця вручення повісток співробітниками ТЦК та СП, що, за версією слідства, давало можливість особам призовного віку уникати отримання таких повісток.

Фото – Чернівецька обласна прокуратура
Фото – Чернівецька обласна прокуратура
Фото – Чернівецька обласна прокуратура

Підозрюваний використовував власну мережу інформаторів серед місцевих жителів Дністровського району Чернівецької області. Станом на вересень 2023 року в спільноті було майже 1500  учасників.

Як повідомляв ІМІ, правоохоронці оголосили підозру священнику УПЦ МП з Херсона, який торгував зброєю та боєприпасами. За даними слідства, підозрюваний у вересні 2023 року продав два зенітно-ракетні комплекси “Ігла”, призначені для ураження повітряних цілей, а також три порохових заряди до ручного протитанкового гранатомета. За це він отримав $3 тисячі.

Liked the article?
Help us be even more cool!