ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На благодійному аукціоні “Медіа-кава” продають кавування з Валерієм Залужним

03.07.2024, 11:38
Мая Голуб

На благодійному аукціоні у Facebook “Медіа-кава” з'явилася можливість купити зустріч за чашкою кави з Надзвичайним та Повноважним послом України у Великій Британії, ексголовнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. 

Про деталі лота представниці Інституту масової інформації у Волинській області розповів волонтер і адміністратор проєкту “Медіа-кава”, журналіст із Луцька Мирослав Ватащук.

За його словами, зібрані кошти з аукціону спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони.

Лот з Валерієм Залужним, фото – фейсбук благодійного аукціону “Медіа-кава”

Мирослав Ватащук розповів, що участь у “Медіа-каві” Валерія Залужного – це одна із мрій. І він наголосив, що мрії таки здійснюються.

Цього разу на благодійному аукціоні збільшили початкову ставку донату – 10 тисяч гривень. Крок ставки – 5 тисяч гривень або сума, кратна 5 тисяч гривень. Якщо ставка протягом 48 годин не перебивається, то оголошується переможною.

“Для мене – велика честь, що Валерій Залужний погодився взяти участь у “Медіа-каві”. Я йому за це дуже вдячний. Часом у “Медіа-каві” трапляються лоти із вищою стартовою ціною і більшим кроком ставки. Зокрема, це пов'язано із економією часу”, – розповів Ватащук.

Нагадаємо, наразі найдорожчим лотом “Медіа-кави” є кавування з журналістом “Української правди” Михайлом Ткачем. У жовтні минулого року п’ять учасників аукціону оплатили можливість зустрітися з ним та випити кави. Уся сума разом перевищує 1 мільйон гривень (1 030 000 грн). 

Завдяки проєкту “Медіа-кава” можна зустрітися з публічними людьми за гроші, якщо ставка буде найбільшою. За правилами аукціону, зустрітися за чашкою кави можна офлайн або онлайн. Початкова ставка кожного лота – 150 гривень. 

Також на аукціоні можна придбати різні речі, що передають люди, які в такий спосіб хочуть підтримати військових. Це вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, картини, браслети та інше.

Liked the article?
Help us be even more cool!