ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кавування з журналістом Михайлом Ткачем продали за понад мільйон гривень

16.10.2023, 16:42
Мая Голуб
Фото – Григорий Веприк
Фото – Григорий Веприк

П’ять учасників оплатили можливість зустрітися та випити кави з журналістом “Української правди” Михайлом Ткачем на благодійному аукціоні “Медіа-кава” у Facebook. Уся сума разом перевищує 1 мільйон гривень (1 030 000 грн). 

Про це представниці ІМІ у Волинській області повідомив волонтер і адміністратор проєкту “Медіа-кава”, журналіст із Луцька Мирослав Ватащук.

У день народження журналіста Михайла Ткача, 16 жовтня, Мирослав Ватащук отримав усі оплати за виставлений лот на волонтерську картку.

Нагадаємо, що все почалося з того, коли 14 жовтня перемогла найбільша ставка за 300 тисяч гривень. Це найбільша ставка за всю історію аукціону. 

Після цього на сторінці аукціону журналіст Михайло Ткач запропонував, щоб було п'ять переможців. Адже єдина мета його участі – максимальна ефективність. За підсумками аукціону на підтримку бійцям Сил спеціальних операцій буде перераховано понад  мільйон гривень.

Нагадаємо, згідно з правилами “Медіа-кави”, зустріч за чашкою кави може відбутись офлайн або онлайн – як уже між собою домовляться учасники аукціону. 

Завдяки участі в аукціоні журналіста Михайла Ткача переможними оголошено п'ять найвищих ставок:

1) 300 тис. грн від Водовоза Олександра;

2) 300 тис. грн від Taras Panasenko;

3) 300 тис. грн від Adam Harber;

4) 70 тис. грн від Mike Mostovyi;

5) 60 тис. грн від Слави Скаланчія.

Отже, завдяки продажу кави з журналістом Михайлом Ткачем на волонтерську картку Мирослава Ватащука надійшло понад 5 мільйонів гривень. Усі зібрані кошти спрямовують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!