ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На ATR через недофінансування скоротили 45% співробітників

21.01.2020, 13:20
Фото – ATR
Фото – ATR

Через недофінансування на ATR скорочено 45% колективу. Про це в інтерв’ю “Детектору медіа” розповів власник ATR Ленур Іслямов. 

За його словами, з каналу звільнили близько 40 людей. Це журналісти, режисери тощо.

Також скорочено випуски новин і припинено прямі ефіри. Іслямов додав, що канал перебуває на межі закриття.

“Через недофінансування нам довелося скоротити не лише кількість випусків новин, а й live (прямі ефіри) із Криму. Нам довелося відкликати чотирьох журналістів, які працювали в Криму. Зараз ми призупинили виробництво всіх програм, які ми робили з Криму. Ми просто не можемо цього собі дозволити”, – розказав Іслямов.

Також уже місяць, як холдинг Ленура Іслямова не має змоги дублювати контент для дитячого телеканалу Lale. ATR входить до складу холдингу Ленура Іслямова разом з дитячим каналом Lale та радіостанцією Meydan. 

Нагадаємо, на початку року приватний кримськотатарський телеканал ATR опинився на межі закриття через призупинення фінансової підтримки з державного бюджету. У другій половині 2019 року ATR недоотримав від держави 15 млн грн. ATR одержує фінансову підтримку з державного бюджету з 2016 року за кошт бюджетної програми розселення та облаштування кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України.

Liked the article?
Help us be even more cool!