ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МЗС Китаю заявило, що для посадовців не забороняли iPhone

Фото – tasnimnews.com
Фото – tasnimnews.com

Китай не ухвалював жодних законів чи правил, які б забороняли використання iPhone чи будь-якого іншого іноземного бренду смартфонів.

Про це сказала речниця МЗС Китаю Мао Нінг, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

“Ми завжди були відкриті до іноземних компаній та запрошуємо їх скористатися можливостями та розділити плоди економічного розвитку Китаю”, – сказала Нінг.

Водночас вона додала, що знає про “багато статей у ЗМІ про інциденти з безпекою на iPhone від Apple” і що Китай “приділяє значну увагу інформації та кібербезпеці”.

Як повідомляв ІМІ, 6 вересня видання Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела повідомило, що китайський уряд наказав посадовцям у центральних органах влади не користуватися iPhone чи пристроями інших іноземних брендів на роботі й не приносити їх в офіс. Вітання писало, що Китай уже понад десятиліття докладає зусиль, щоб менше залежати від іноземних технологій. Зокрема, влада вимагає від пов’язаних з державою копаній (наприклад, банків) перейти на вітчизняне програмне забезпечення й заохочує місцеве виробництво чипів-напівпровідників.

Liked the article?
Help us be even more cool!