ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мирослава Гонгадзе розпочала писати книгу спогадів про свого чоловіка

16.09.2019, 16:24
Фото – фейсбук Мирослави Гонгадзе
Фото – фейсбук Мирослави Гонгадзе

Вдова журналіста Георгія Гонгадзе напередодні 19-ї річниці його зникнення опублікувала у фейсбуці фрагмент майбутніх мемуарів, повідомляє 24 канал.

Як повідомила Мирослава Гонгадзе, книга спогадів наразі перебуває в зародковому стані.

“Минуло 19 років, відколи я бачила свого чоловіка востаннє. Цього року у Фонді журналістики Неймана Гарвардського університету в Гарварді я нарешті почала писати про це", – написала вона на своїй сторінці у фейсбуку.

Вона опублікувала короткий фрагмент своєї майбутньої книги:

“Останній ранок. “Господи! Схоже, це буде приємний день”, – я подивилася, як сонячний промінь торкався прекрасного обличчя мого чоловіка, який все ще тихо дихав уві сні.

Моя доля ще спала під ранковим сонцем. Це було те саме ідеальне обличчя, у яке я закохалася з першого погляду, коли ми познайомилися дев’ять років тому.

Його прямий ніс, широко розставлені очі, майже світле волосся і сильна щелепа приваблювали мене тоді ж з такою інтенсивністю. З усіма зрадами і викликами, які він приніс у моє життя, я все ще любила його так само, як і коли ми зустрічалися. Краса його обличчя була винятковою, але в поєднанні з його енергією та потягом до змін вона породжувала силу, більшу, ніж життя. У світі є люди, які не бояться смерті, вони живуть так, ніби немає бар’єрів, немає кінців. Вони знають своє призначення і готові пожертвувати цим. Вони живуть у ту мить, ніби завтра не існує. Він був одним із них”.

Як повідомляв ІМІ, 16 вересня – день пам'яті українського журналіста, засновника і першого головного редактора “Української правди” Георгія Гонгадзе.

Liked the article?
Help us be even more cool!