ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколу Чернотицького призначено тимчасовим головою правління НСТУ

01.02.2019, 10:12
Фото – НСТУ

Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України призначила 31 січня тимчасовим виконувачем обов’язків голови правління НСТУ члена правління Суспільного Миколу Чернотицького. Про це Громадському повідомила членкиня наглядової ради НСТУ Світлана Остапа.

Вона також додала, що Чернотицький не був присутнім на засіданні наглядової ради, тому поки невідомо, чи погодиться він тимчасово очолити Суспільне.

Микола Чернотицький – член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Також Світлана Остапа розповіла, що, найімовірніше, на початку наступного тижня відбудеться ще одне засідання наглядової ради НСТУ, на якому призначать конкурс із відбору нового постійного голови Суспільного.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії. Таке рішення було ухвалене більшістю голосів на черговому засіданні наглядової ради: за проголосували дев’ять присутніх членів наглядової ради, проти – три.

31 січня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!