ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївська школа концептуальної фотографії MYPH оголосила конкурс для фотографів

Школа концептуальної та артфотографії MYPH з Миколаєва оголосила конкурс для фотографів MYPH Photography Prize 2024.

Про це представниці ІМІ в Миколаївській області повідомив керівник Школи, організатор конкурсу Сергій Мельниченко.

Подати свої роботи на конкурс можуть фотографи з України у всьому світі, які працюють з медіумом фотографії не більш ніж п’ять років активної практики.

Фото – MYPH

Вісім переможців / переможниць оберуть наприкінці вересня, а на церемонії нагородження в жовтні будуть оголошені лауреати головних призів та призів.

Ознайомитися з усією детальною інформацією щодо MYPH Photography Prize 2024, умовами подання робіт, складом журі, призами і подати заявку на участь можна до 28 серпня 2024 року на сайті myphart.com/myph-prize.

Школа концептуальної фотографії MYPH заснована в Миколаєві у 2018 році. На сайті організації йдеться про те, що заклад спрямований на розширення кола свідомості та розуміння сучасної концептуальної та художньої фотографії серед фотографів. Таким чином, у теорії та на практиці, онлайн та офлайн і навіть під час війни в Україні засновник школи Сергій Мельниченко із запрошеними лекторами діляться зі студентами своїм різноманітним мистецьким та комерційним досвідом. 

За шість років школу закінчили понад 300 студентів. За цей час MYPH організувала та взяла участь у більш ніж 40 проєктах: виставках, фестивалях, ярмарках в Україні, Польщі, Італії, Німеччині, Франції, Австрії, Угорщині, Нідерландах, США, Норвегії, Швеції, Данії та ін.

Одним з випускників школи є Артем Гумілевський, автор фотопроєкту “Велетень”, який отримав медаль переможця премії Global Peace Photo Award 2022. 

Нагадаємо, раніше в Копенгагені (Данія) відбулася виставка робіт Миколаївської школи концептуальної та артфотографії (MYPH) під назвою “Спільне тіло: Миколаївська молода фотографія”.

Раніше ІМІ повідомляв, що фотограф з Миколаєва Сергій Мельниченко став стипендіатом грантової програми німецького фонду Alexander Tutsek Photography Stiftung.

Liked the article?
Help us be even more cool!