ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фотограф з Миколаєва отримав стипендію німецького фонду "Alexander Tutsek Photography Stiftung"

Фотограф з Миколаєва Сергій Мельниченко став стипендіатом грантової програми німецького фонду “Alexander Tutsek Photography Stiftung”. Про це повідомляється на офіційному сайті фонду.

У 2023 році новий грант на фотографію Олександра Тутцека додано до програми фонду з фінансування мистецтва. Це частина комплексної підтримки фонду для визнаних художників і перспективних талантів, які працюють у сфері сучасної фотографії або зі склом як матеріалом.

Під загальною темою “Історії про людство” грант на фотографію Олександра Тутцека дає можливість трьом фотографам реалізувати індивідуальний проєкт у період з 1 листопада 2023 по 31 жовтня 2024 року. Три гранти по 50 тисяч євро кожен було присуджено художникам, які зосереджуються на сучасному мистецтві.

Сергій Мельниченко. Фото – фейсбук Сергія Мельниченка

Одним із трьох стипендіатів став український фотограф з Миколаєва Сергій Мельниченко.

“Я досі не можу повірити, що це відбувається зі мною, і я дуже вдячний команді Alexander Tutsek Stiftung за довіру до мене та моєї праці – це дуже важливо для мене!” – написав Сергій Мельниченко на своїй фейсбук-сторінці.

Фонд Олександра Тутцека – це некомерційний фонд, що базується в Мюнхені й підтримує сучасне мистецтво та науку. Він був заснований у грудні 2000 року.

 
 
 
 

Фотороботи Сергія Мельниченка, фейсбук Sergey Melnitchenko

Liked the article?
Help us be even more cool!