ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївська облрада провела сесію без ЗМІ, пояснивши це неможливістю гарантувати їм безпеку

16.03.2023, 17:52
Фото – freepik.com
Фото – freepik.com

У Миколаєві 16 березня відбулося засідання обласної ради, на якому ухвалили рішення щодо керівництва ради. Представників медіа на засідання, яке вперше з початку повномасштабної війни пройшло в офлайн-режимі, не запросили, трансляції також не було. У пресслужбі це пояснили неможливістю гарантувати безпеку представникам ЗМІ в разі повітряної тривоги.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

“Сьогодні в Миколаєві відбулася сесія обласної ради. Депутатів уперше за рік зібрали в одній залі, щоб обрати нове керівництво ради. Облрада проголосувала за призначення “слуги народу” Антона Табунщика на посаду першого заступника ради, а фактично її нового керівника, оскільки теперішня очільниця Ганна Замазєєва тепер працюватиме в державному агентстві з питань енергоефективності. Сесія проходила в таємному режимі. Ні громадськість, ні медіа не мали можливості бути присутніми на засіданні: місце проведення тримали в таємниці, трансляція засідання не велася”, – повідомила Катерина Середа.

Представниця ІМІ звернулася до пресслужби Миколаївської облради, там повідомили, що не можуть гарантувати безпеку представникам ЗМІ під час заходу в разі повітряної тривоги. Проте зазначили, що опублікують запис сесії, а трансляцію не можуть забезпечити через відсутність технічних можливостей.

“Ми будемо публікувати запис сесії. Усі посилання я скину вам одразу, як завантажимо на офіційний канал. На жаль, ми не маємо зараз можливості гарантувати безпеку представникам ЗМІ під час заходу в разі повітряної тривоги. І не маємо технічних можливостей щодо трансляції сесії”, – повідомила прессекретарка облради Ганна Чепова.

За кілька годин після сесії Миколаївська обласна рада опублікувала в YouTube відеозапис, а на сайті з’явилася публікація за підсумками засідання.

Liked the article?
Help us be even more cool!