ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївський журналіст понад місяць чекає відповіді аеропорту на запити

05.09.2018, 15:36

Миколаївський журналіст Андрій Лохматов повідомив, що досі не отримав від комунального підприємства “Миколаївський міжнародний аеропорт” відповіді на два запити, які ще надіслав 1 серпня. Про це він повідомив ІМІ та надав копії запитів.

У запитах Лохматов просив надати інформацію щодо кількості договорів, які КП “Миколаївський міжнародний аеропорт” уклало з організаціями, установами, підприємствами, ФОП тощо в період з 1 травня по 1 серпня 2018 року; дату укладання кожної угоди; назву підприємства, організації, з якими вони укладені; суть кожної угоди та суму, на яку кожна з них укладена.

Також журналіст просив надати інформацію щодо кількості літаків, які здійснили посадку на аеродромі аеропорту в період з 1 травня по 1 серпня 2018 року; дату посадки кожного літака; номер рейсу; бортовий номер кожного з літаків; назву авіакомпанії, яка здійснила політ, та аеропорт відльоту в кожному з випадків; на яких умовах були здійснені ці посадки та хто надавав послуги з обслуговування посадки цих літаків.

“Минуло більше місяця, як я направив два інформаційні запити в Миколаївський міжнародний аеропорт, але досі нічого взагалі не отримав. Хочу нагадати, що за законом про доступ на відповідь дається п’ять робочих днів”, – розповів він.

Також він повідомив, що до цього часу аеропорт завжди відповідав на його запити.

“Я збирався перевірити таким чином інформацію, яку отримав від джерел. Направив запити, щоб впевнитись у тому, що мені стало відомо чи, навпаки, спростувати інформацію, що надійшла. До цього моменту аеропорт завжди надавав відповіді – і при минулому керівництві, і при сьогоднішньому. Але чомусь саме ці запити змусили керівника аеропорту не відповісти”, – зазначив журналіст.

Андрій Лохматов повідомив, що налаштований подавати до суду через ненадання доступу.

Liked the article?
Help us be even more cool!