ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС: вбивство Кліментьєва розкрито

02.08.2012, 11:42

Вбивство головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Кліментьєва розкрито. Головний підозрюваний у вбивстві журналіста - оголошений в розшук колишній співробітник харківського УБОЗу Андрій Козар. Про це 2 серпня 2012 року на відеоконференції заявив начальник Слідчого управління МВС України Василь Фаринник, повідомляє "SQ".

Швидше за все, зазначив він, Козар вбив Кліментьєва не сам. Також Козар підозрюється у скоєнні ще двох злочинів, додав Фаринник.

Нагадаємо, головний редактор харківської газети «Новий стиль» Василь Кліментьєв зник 11 серпня 2010 року. В цей день він виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся.

15 серпня Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого В.Кліментьєва - колишнього співробітника УБОЗ Андрія Козара і жителя Первомайського Дмитра Уварова.

За цей час правоохоронці змогли скоротити число версій з десяти до одної - професійна діяльність.

У липні 2011 року начальник головного слідчого управління МВС Василь Фаринник повідомив, що правоохоронці розшукують людину, яка може бути причетною до зникнення Василя Кліментьєва.

21 червня 2012 року Головне слідче управлінням МВС України в межах розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом умисного вбивства Кліментьєва, порушило кримінальну справу стосовно 35-річного громадянина.

Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого п. 8 (вбивство особи у зв'язку з виконанням службового обов'язку) та п. 12 (вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!