ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція встановила особу, причетну до вбивства Кліментьєва

22.06.2012, 01:17

Міліція встановила особу, причетну до вбивства головного редактора харківської газети “Новий стиль” Василя Кліментьєва, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

21 червня 2012 року Головне слідче управлінням МВС України в межах розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом умисного вбивства Кліментьєва, порушило кримінальну справу стосовно 35-річного громадянина.

Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого п. 8 (вбивство особи у зв'язку з виконанням службового обов'язку) та п. 12 (вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі винесли постанову про притягнення цього громадянина в якості обвинуваченого. Готуються матеріали для звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу - взяття під варту та оголошення міжнародного розшуку.

Нагадаємо, головний редактор харківської газети «Новый стиль» Василь Кліментьєв зник 11 серпня 2010 року. 15 серпня за фактом зникнення була порушена кримінальна справа за статтею «умисне вбивство». Міліція оголосила в розшук двох підозрюваних. За цей час правоохоронці змогли скоротити число версій з десяти до одної - професійна діяльність.

У липні 2011 року начальник головного слідчого управління МВС Василь Фаринник повідомив, що правоохоронці розшукують людину, яка може бути причетною до зникнення Василя Кліментьєва.
Liked the article?
Help us be even more cool!