ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС РФ на тлі боїв на Курщині закликало людей не користуватися застосунками для знайомств

21.08.2024, 12:03

Міністерство внутрішніх справ РФ намагається обмежити використання застосунків для знайомств в областях, які частково контролюють українські сили оборони, повідомляє Рolitico.

“Рішуче не рекомендується використання онлайн-сервісів для знайомств. Ворог активно використовує їх для збору інформації”, – повідомляє МВС громадянам у Курській, Білгородській і Брянській областях, згідно з російськими медіа.

Міністерство також випустило рекомендації військовим і правоохоронцям, зокрема радить не відкривати гіперпосилань у повідомленнях від незнайомців і не транслювати відео з доріг, де стоїть військова техніка.

Як повідомляв ІМІ, Tinder не працює в Росії з 30 червня 2023 року. Власник Tinder, компанія Match Group, рішення компанії пояснив потребою “захищати права людини”. У такий спосіб компанія приєдналася до багатьох західних організацій, які припинили свою діяльність у Росії після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Також з Росії пішли Bumble і Badoo.

Операція українських Сил оборони триває в Курській області із 7 серпня. Росія також оголосила надзвичайний стан у сусідній Брянщині.

Марія Ігнатьєва, Валентина Троян

Liked the article?
Help us be even more cool!