ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Tinder піде з РФ до 30 червня

02.05.2023, 15:18
Фото – Phonandroid
Фото – Phonandroid

Власник Tinder, компанія Match Group, заявила, що піде з Росії до 30 червня. Своє рішення в компанії пояснюють необхідністю "захищати права людини". У такий спосіб компанія приєдналася до багатьох західних організацій, які припинили свою діяльність у Росії після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, пише Reuters.

"Ми віддані справі захисту прав людини, – заявила Match у своєму щорічному звіті. – Наші бренди вживають необхідних заходів, щоб обмежити доступ до своїх послуг у Росії; процес виходу з російського ринку буде завершено до 30 червня 2023 року".

Постачальники багатьох цифрових сервісів з нечисленним персоналом у Росії (наприклад, Spotify і Netflix) пішли з країни невдовзі після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. 

Match, якій належать, зокрема, застосунки для знайомств на кшталт Tinder, Hinge та PlentyOfFish, майже не робила заяв щодо своєї роботи в Росії, але в березні 2022 року помітила негативну динаміку щодо свого бізнесу в Європі.

Наразі Match не відповіла на прохання про додатковий коментар.

У вересні Європейська поліція зазначила, що застосунки для знайомств є одними з інтернет-платформ, якими деякі особи "зловживають" для торгівлі людьми, та привернула увагу до проблем українських біженців.

Джефф Перкінс, виконавчий директор Friends Fiduciary, у розмові з Reuters заявив, що бізнес, чия робота щільно стосується довіри, має поважну причину піти з Росії.

Як повідомляв ІМІ, застосунок для знайомств Tinder оновив систему верифікації. Тепер замість фото користувачі мають зробити відеоселфі.

Liked the article?
Help us be even more cool!