ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мостова пояснила, що титрування Єрмака віцепрезидентом України в "Дзеркалі тижня" є сарказмом

09.11.2020, 15:00
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Головна редакторка “Дзеркала тижня” Юлія Мостова пояснила титрування виданням керівника ОП Андрія Єрмака віцепрезидентом України “абсолютно зрозумілим сарказмом”. Про це вона розповіла “Детектору медіа”.

За словами Мостової, надалі Єрмака титрувати віцепрезидентом не планують: “розумним достатньо одного разу”.

“Для розумних читачів, які, по-перше, мають почуття гумору, а по-друге, відслідковують постійні заступи голови ОП за межу його повноважень, титрування його як віцепрезидента стало абсолютно зрозумілим сарказмом. Комусь потрібні були лапки, але “Дзеркало тижня” не сітком, де підказують, коли сміятись. Ми не розставляємо слово "лопата" по тексту”, – пояснила вона.

Нагадаємо, 7 листопада видання “Дзеркало тижня” назвало керівника Офісу президента Андрія Єрмака віцепрезидентом України в новині про привітання Джо Байдена з перемогою на президентських виборах США.

У новині спершу вказано, що Джо Байдена привітав Андрій Єрмак, а вже потім – про вітання Президента України Володимира Зеленського. 

У редакції нагадали, що до повноважень керівника ОП не входить вітати очільників інших держав з перемогою на виборах: “Незважаючи на дипломатичну освіту, Андрій Єрмак не усвідомлює, що президентів держав з обранням вітають глави держав, а не керівники їх патронатних служб. Не по чину”.

Керівник Офісу президента цю новину не прокоментував.

Liked the article?
Help us be even more cool!