ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Молдова тимчасово позбавила ліцензії шість каналів через "некоректну інформацію" про війну в Україні

17.12.2022, 10:00
Фото - szru.gov.ua
Фото - szru.gov.ua

Національна комісія з надзвичайних ситуацій Молдови ухвалила рішення про тимчасове позбавлення ліцензії на мовлення шести телеканалів у зв’язку з "некоректною інформацією" про війну в Україні.

Про це повідомила пресслужба уряду Молдови.

Йдеться про молдовські телеканали TV6, Orhei TV, Primul in Moldova, Accent TV, а також молдовські версії російських телеканалів NTV Moldova та RTR Moldova.

"З метою захисту національного інформаційного простору та запобігання ризику дезінформації шляхом поширення неправдивої інформації чи спроб маніпулювання громадською думкою, на основі переліку фізичних та юридичних осіб, щодо яких застосовано міжнародні санкції, а також численних висновків Аудіовізуальної Ради через відсутність правильної інформації у висвітленні національних подій, а також війни в Україні, під час надзвичайного стану призупинено дію ліцензії на мовлення шести аудіовізуальних медіа-сервісів: Primul у Молдові, РТР Молдова, Accent TV, НТВ Молдова, TV6, Orhei TV", - зазначили в уряді Молдови.

Як повідомляв ІМІ, Служба інформації та безпеки Молдови вирішила заблокувати в країні російський сайт svpressa.ru через поширення неправдивої інформації, яка розпалює ненависть і війну.

Liked the article?
Help us be even more cool!