ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міська рада Чернігова планує виділити понад 3 млн на висвітлення власної діяльності

02.11.2023, 12:07
Фото – пресслужба Чернігівської міської ради
Фото – пресслужба Чернігівської міської ради

Чернігівська міська рада планує виділити 3 120,0 тис. грн на соціальну рекламу та висвітлення власної діяльності в медіа протягом наступних трьох років.

Таке рішення депутати міськради ухвалили 1 листопада, повідомляє представник ІМІ в Чернігівській області.

З третьої спроби за програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування міста Чернігова та використання соціальної реклами для інформування громадськості і профілактики негативних явищ у суспільстві на 2024–2026 роки проголосували 23 депутати.

“Це питання про висвітлення діяльності міської ради в засобах масової інформації. Ми закладаємо на рік, якщо я не помиляюся, менш ніж мільйон гривень, 970 тисяч гривень, на наступний рік. Повторюся, ми приймаємо цю програму щороку”, – зазначив під час сесії в.о. міського голови Олександр Ломако.

Відповідно до програми, у 2024 році на соціальну рекламу та висвітлення діяльності міськради в медіа мають витратити 900 тисяч гривень. З них 500 тисяч спрямують на друковані видання, 200 тисяч – на радіостанції, 180 – на вебпортали, а 90 тисяч – на монтаж та друк постерів соціального спрямування.

Гроші на соціальну рекламу передбачено вперше. Планується друк плакатів з інформацією про оплату комунальних послуг, повідомленнями від Територіального центру комплектування та соціальної підтримки та інших установ.

Медіа, в яких міська рада має розміщувати свої матеріали, будуть визначені за результатами закупівлі послуг з розміщення інформації.

Надалі ця програма затверджуватиметься представниками Чернігівської міської військової адміністрації, відповідно до статті 40 Регламенту Чернігівської міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!