ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міськрада на Кіровоградщині, що програла суд журналістам, подала апеляцію

25.01.2019, 17:30

Долинська міська рада подала апеляцію на рішення Господарського суду області щодо відмови в задоволенні позову до “Народного слова”, CBN та журналіста Олексія Гори. Про це повідомляє CBN з посиланням на копію апеляційної скарги.

У коментарі регіональному представнику ІМІ головний редактор видання Андрій Лисенко зазначив, що високо оцінює шанси видання та колеги-журналіста на остаточну перемогу, а от дії міськради вважає безперспективними.

“Шанси в суді, звичайно, маємо, оскільки в першій інстанції суд уже довів нашу правоту. Міськрада Долинської майже не змінила свої аргументи, тому сподіваюся на позитивне рішення і в апеляції. А претензії загалом вважаю безпідставними. Наш журналіст висловив оціночне судження, Вірі Тернавській (голова Долинської міської ради – ред.) не сподобалось. Ну, ми не цукерки, щоб усім подобатись”, – прокоментував ситуацію Лисенко.

Як повідомляв ІМІ, 27 грудня 2018 року Господарський суд Кіровоградської області відмовив Долинській міській раді в задоволенні позову до редакції газети “Народне слово”, Долинської райради та ТОВ “Центральноукраїнське бюро новин” (CBN).

Міська рада вимагала спростування інформації, викладеної у статті журналіста CBN Олексія Гори про ситуацію із соціальним захистом ветеранів АТО у Долинському районі. У статті йшлося про те, що міська влада не виділяє кошти на лікування ветеранів війни на сході та членів їхніх родин.

Liked the article?
Help us be even more cool!