ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міська рада на Кіровоградщині програла суд журналістам

28.12.2018, 12:07
Фото - CBN

Господарський суд Кіровоградської області відмовив Долинській міській раді у задоволенні позову до редакції газети “Народне слово”, Долинської райради та ТОВ “Центральноукраїнське бюро новин” (CBN). Таке рішення суд ухвалив 27 грудня, повідомляється на сайті CBN.

Міська рада вимагала спростування інформації, викладеної у статті журналіста CBN Олексія Гори про ситуацію із соціальним захистом ветеранів АТО у Долинському районі.

Як пише видання, у статті йшлося про те, що міська влада не виділяє кошти на лікування ветеранів війни на сході та членів їхніх родин.

Юристконсульт міської ради Олександр Поддєнєжний вимагав спростування “недостовірної”, на його думку інформації, розповідаючи, як міська влада турбується про лікування ветеранів. “Ця турбота у розмірі 8 тисяч 100 гривень проявилася як матеріальна допомога протягом 2015–2017 років. На більш як 400 ветеранів АТО в місті за три роки міська влада знайшла можливість виділити приблизно по 6 гривень на рік на кожного”, – пише видання.

Суд, повернувшись із дорадчої кімнати, оголосив рішення: “Відмовити у позові в повному обсязі”.

Позивач має право на апеляцію.

“Ми задоволені як перебігом процесу – маю на увазі роботу суду, – так і, звісно, результатом. Але в позивача ще є можливість подати апеляцію, тому ставити крапку рано”, – прокоментував ситуацію представнику ІМІ в Кіровоградській області редактор видання Андрій Лисенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!