ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мінцифри звернулося до Google через атаки на українські YouTube-канали

19.11.2021, 11:24
Ілюстрація: Ragulivna
Ілюстрація: Ragulivna

Міністерство цифрової трансформації співпрацює з Google, щоб припинити блокування українських YouTube-каналів. Про це повідомив міністр цифрової інформації Михайло Федоров.

“До нас звернулась українська YouTube-спільнота, щоб ми допомогли визначити алгоритми, як запобігати видаленню відео та блокуванню каналів з оригінальним контентом, яке інтенсивно відбувається в останні декілька тижнів. Наша команда зв’язалася з представниками Google, і зараз опрацьовуються всі проблемні кейси, щоб у майбутньому більше не мати таких ситуацій”, – зазначив міністр.

За його словами, створення і просування українського контенту в Україні важливо для популяризації української культури та ефективним інструментом у війні, зокрема інформаційній.

Нагадаємо, 12 листопада ведуча YouTube-каналу Ragulivna Тетяна Микитенко повідомила, що YouTube заблокував її канал Ragulivna через “мову ворожнечі”. Також про масові атаки ботів на їхні YouTube-канали повідомляли Сергій Стерненко, Денис Казанський, Яніна Соколова.

Раніше, 20 жовтня компанія Google заявила, що запобігла масованій атаці “російськомовних” хакерів на понад 4 тисячі блогерів YouTube.

Liked the article?
Help us be even more cool!