ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мінсоцполітики відмовило “Українським новинам” розкрити зарплату Реви без пояснення мети запиту

18.12.2017, 11:42
Фото - "Доступ до правди"

Міністерство соціальної політики відмовилося надавати дані про заробітну плату міністра соціальної політики Андрія Реви без надання міністерству пояснень про мету отримання запитуваної інформації. Про це йдеться у відповіді Міністерства соціальної політики на запит агентства, повідомляють Українські новини.

Агентство направило в міністерство запит на доступ до публічної інформації для отримання даних про зарплату Реви, його заступників та державного секретаря за листопад.

Проте Мінсоцполітики не надало у встановлений законом строк дані про зарплату керівництва відомства.

“Міністерство може надати вам інформацію за умови надання вами інформації про мету отримання та подальшого використання запитуваної інформації”, - відповіли в Мінсоцполітики.

Як повідомляє видання, на попередні запити міністерство надавало дані про зарплату Реви.

Зокрема, зарплата Реви за січень склала 39,9 тис. гривень, за лютий - 43,3 тис. гривень, за березень - 46,5 тис. гривень, за квітень - 43,3 тис. гривень, за травень - 45,9 тис. гривень, за червень - 48,1 тис. гривень, за липень - 102,8 тис. гривень, за серпень - 81,2 тис. гривень, за вересень - 71,3 тис. гривень, за жовтень - 45,1 тис. гривні.

Офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини повідомив, що інформація про зарплату, премії, матеріальну допомогу та інші виплати з державного і місцевого бюджету співробітникові державного органу або органу місцевого самоврядування не є конфіденційною, не може бути обмежена у доступі та підлягає наданню на запит.

Liked the article?
Help us be even more cool!