ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міноборони України запускає чат-бот Армія+ для військових та їхніх родин

Міноборони запускає чат-бот Армія+. У ньому військовозобовʼязані, військові та їхні родини зможуть отримати консультації, повідомила пресслужба Міноборони.

Чат-бот доступний за посиланням https://t.me/UAForces_bot і пропонує оперативні відповіді на широкий спектр запитань.

Щоб отримати необхідну інформацію або консультацію, достатньо перейти за посиланням та обрати відповідну категорію запитань.

Які ще є онлайн-сервіси для військових

Як повідомляв ІМІ, раніше громадська організація “Правозахисний центр для військових “Принцип” (заснована військовим та адвокатом Масі Найємом) запустила чат-бот для військових, ветеранів та їхніх родин на платформі Telegram. Чат-бот працює на основі “Правового навігатора” – онлайн-довідки, яку складають і систематично оновлюють юристи організації.

У лютому 2024 року правовий навігатор “Принцип” для військових, ветеранів та їхніх сімей з'явився у формі застосунку. У застосунок можна завантажити інформацію про ВЛК, МСЕК, рапорти й виплати. Також там додався каталог місць соціальних послуг, відображається перелік медичних закладів, соціальних служб, їхні контакти й розклад роботи за місцем.

Правовий навігатор запустили навесні 2023 року. Спочатку він розповідав про те, які документи необхідні для військових, що отримали поранення.

У травні 2024 року Київ першим в Україні запустив сервіс “Портал Захисників та Захисниць”.

Liked the article?
Help us be even more cool!