ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міноборони: Поширена в ЗМІ інформація про підготовку звільнення трьох командувачів ЗСУ не відповідає дійсності

Фото – УП
Фото – УП

Міністерство оборони України заявило, що поширена в медіа інформація про підготовку звільнення трьох командувачів Збройних сил України не відповідає дійсності.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Міноборони.

Відомство зазначило, що “не коментує чутки чи неперевірену інформацію”.

“Відповідь на всі запити від ЗМІ: Міністерство оборони не коментує чутки чи неперевірену інформацію. Всі працюють у штатному режимі, рішення обговорюються в координації з Генштабом. Інформація, опублікована низкою ЗМІ, не відповідає дійсності”, – заявило Міноборони та закликало дотримуватись інформаційної гігієни.

Нагадаємо, 13 листопада видання “Українська правда” з посиланням на власні джерела у військово-політичному керівництві повідомило, що Міноборони розглядає можливість звільнення трьох командувачів ЗСУ. За даними джерел УП, міністр оборони Рустем Умєров готує подання на звільнення командувачки Медичних сил ЗСУ Тетяни Остащенко, командувача Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександра Тарнавського та командувача Об'єднаних сил Збройних сил України Сергія Наєва.

Низка інших медіа поширили цю інформацію з посиланням на “Українську правду”. Зокрема, “Дзеркало тижня”, NV, Кореспонденттощо.

Як повідомляв ІМІ, листопада Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний попередив, що хтось від його імені надсилає повідомлення певним відомим людям із проханнями та пропозиціями дискредитаційного та провокаційного характеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!