ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Meta уріже бонуси для деяких співробітників та частіше оцінюватиме продуктивність – ЗМІ

28.03.2023, 17:17
Фото – forbes.com
Фото – forbes.com

Корпорація Meta Platforms, яка володіє соцмережами Facebook, Instagram і месенджером Whatsapp, планує знизити бонуси для деяких співробітників і частіше оцінювати продуктивність персоналу. Про це йдеться у внутрішній записці компанії, повідомляє “Економічна правда” з посиланням на The Wall Street Journal.

Співробітники, які отримали рейтинг “виправдав більшість очікувань” у своїх оглядах на кінець 2023 року, отримають менший відсоток бонусів і обмежених акцій, які мають виплачуватися в березні 2024 року.

Коефіцієнт премії для цього класу скорочено до 65% проти 85% раніше. Також компанія відновить оцінювання продуктивності персоналу двічі на рік.

“Ми вносимо зміни в наш процес ефективності, беручи до уваги знання та відгуки за останній рік, одночасно оптимізуючи майбутнє. Ці зміни не пов’язані з реструктуризацією робочої сили”, – сказав представник Meta в коментарі для Reuters.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня корпорація Meta Platforms оголосила, що планує звільнити 10 тисяч співробітників, оскільки як галузь готується до глибокого економічного спаду.

Liked the article?
Help us be even more cool!